Tmavá bio čokoláda AJALA - Nugát -lískový oříšek

Kód: 994/S1394
Značka: AJALA
120 Kč
Skladem

48% CACAO 100% LÁSKY :)

Vychutnejte si dokonale krémovou rozkoš s hladivou chutí čokolády a jemně pražených lískových oříšků.

Lehce v ní jiskří chuť karamelu a svěží nádech ovoce. Na povrchu je hebká jako samet, v ústech příjemně klouže a neuvěřitelně lehce se rozpouští na jazyku. Tato božsky krémová čokoláda s lískooříškovým nugátem vás odnese do říše chuťové extáze.

JEMNĚ PRAŽENO, MLETO ŽULOVÝMI KAMENY, TEMPEROVÁNO, S LÁSKOU BALENO.

Detaily produktu:
  • Ingrediencie: ořechy
  • Původ cacaa: Dominikánská republika / Öko-Caribe
  • Obsah kakaového podílu: 48%
  • Složení: bio kakaové boby, bio sušená třtinová šťáva, lískové ořechy 25%, bio kakaové máslo
  • Váha: 45 g 
 

Může obsahovat stopy sušených skořápkových plodů.

přírodní materiály, veganské materiály, biobavlna
vraceni zdarma
obchod, výdejna e-shopu, showroom v Praze ETIKBUTIK

Detailní popis produktu

Popis produktu není dostupný

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

MISE ČOKOLÁDY AJALA

Chceme ukázat, jak doopravdy chutná pravá čokoláda připravená jen z výběrových kakaových bobů a třtinové šťávy. Taková čokoláda, která není nezdravou cukrovinkou, ale opravdovým pokrmem bohů plným chuti a zdraví prospěšných látek. Chceme vytvářet udržitelné vztahy mezi námi, farmáři i lidmi milujícími čokoládu a zodpovědným přístupem se starat o blaho naší planety.

Výroba čokolády se stala zapomenutým uměním. Přitom ještě za první republiky bylo Československo třetím největším zpracovatelem kakaových bobů na světě. S Ajalou navazujeme na tuto tradici a snažíme se dělat s pomocí starých metod i moderních postupů tu nejlepší čokoládu na světě.

Používáme výběrové kakaové boby z ověřených destinací, jako jsou Střední a Jižní Amerika. Dbáme na to, aby šlo o původní oblasti, kde byly boby pěstovány odjakživa. Díky tomu víme, že je o rostliny výborně postaráno . Důkazem je jeho výtečná chuť, s níž se běžné kakaové boby nemohou srovnávat.

Všechny naše čokolády osobně vyrábíme v Česku, konkrétně v Brně. Jen tak můžeme zaručit 100% kvalitu a zodpovědný přístup ke každé jednotlivé tabulce.

Vše souvisí se vším a vytváření udržitelných vztahů s dodavateli i přírodou je naší největší prioritou. S farmáři spolupracujeme buď přímo nebo co nejtěsněji. Dostanou tak za kakao více peněz, zlepší kvalitu svého života a mají větší motivaci starat se o kakaovníky ještě lépe. Výběrové kakao roste ve stínu vysokých stromů, takže jeho pěstování přispívá k záchraně pralesa. Na obaly využíváme ručně tištěné papíry Calico z Česka a snažíme se nacházet místní zdroje i u dalších surovin.